top of page
Power line implosive connectors installation

APPLIKASJON

Implosiv Skjøteteknologi

Den implosive skjøteteknologien er en implosiv energi som skaper en permanent, høykvalitets forbindelse mellom overliggende ledere. De implosive koblingene har en konstruert energiladning pakket på forhånd rundt en spesifikt designet metallhylse. Når ladningen detonerer, skaper den en implosjonskompresjon som eliminerer oksidvekst og reduserer fuktighetsutgang inn i forbindelsen, noe som resulterer i betydelig forbedret koblingslengde.

Anvendelse av eksplosjonsarmatur
Den primære funksjonen til implosjonsforbindelsesforbindelser er å skape en pålitelig og sikker forbindelse mellom to ledere i den elektriske industrien, spesielt ved installasjon av høyspentledninger. Disse kontaktene sørger for at elektrisk strøm kan flyte jevnt og uavbrutt, og de er designet for å møte spesifikke krav for sammenføyning og tilkobling av ledere av forskjellige størrelser eller materialer under høy spenning.

Ledertyper for implosive skjøter på kraftoverføringslinjer
Våre implosjonsskjøteforbindelser er allsidige og kan brukes på

både tørre og smurte overliggende ledere, inkludert:

Vi har standardisert komponentene til våre implosive koblinger for å passe til alle vanlige typer overføringsledninger

I tillegg er vi forpliktet til å utvikle og teste nye koblinger for spesifikke kundebehov.

Hvis du fortsatt vurderer om ledernes størrelse eller modell samsvarer med kontaktene våre, oppfordrer vi deg til å kontakte våre erfarne og tålmodige tekniske ingeniører. Våre ingeniører kan hjelpe med å bestemme kompatibilitet og gi nødvendig veiledning eller støtte.

P1002205.jpg

Kontakt Våre Ingeniører

bottom of page