PRODUKSJON

FORMING OG BEARBEIDING AV METALLER

Vi er en fleksibel og solid bedrift som leverer små- og mellomstore serier, herunder også prototyper. Vi jobber også med industrielle prosjekter og utvikling av konsepter. Leveranser går hovedsakelig til norske kunder innenfor mange bransjer. Vi tror et av våre største fortrinn at vi befinner oss i et sterkt industricluster i Mjøsregionen. Her er det verdensledende kunnskap innenfor mange områder som er viktig for vareproduserende industri.

I dag er vi 22 ansatte, og vi ønsker å bruke alle til å skape utvikling i bedriften, slik at våre

kunder skal være fornøyde med de produkter vi leverer.

ALLE TJENESTER

KAPPING

Vi har båndsag for automatkapping av stål og aluminium, og sirkelsag for kapping av aluminium. Disse er beregnet på mindre kvantum. For automatkapping av større antall i aluminium og andre metaller har vi avtaler med partnere.

VARMPRESSING

Vi har 400 t presse for smiing av aluminum AA 6000 leg og høyfaste AA 7000 leg. med opptil 450 N/mm2 i strekkfasthet, samt messing-legeringer og kobber. 

CNC MASKINERING

Vi har to dreiebenker, den ene med stangmater. Så har vi to fresesentere, den ene har robotcelle tilknyttet. Vi er fleksible på mindre serier og prototyper.  

VARMEBEHANDLING

VP har en ovn for innherding og gløding av stål og aluminium. Den andre ovnen er for utherding av aluminium, og måler 2250x1200x1300.

MONTERING

Vi monterer store og små konstruksjoner.

STANSING OG FORMING

Vi har presser opp til 120 t. To eksenter- presser og to hydrauliske presser fra 40-120 tonn. Avhengig av kompleksitet kan vi sammen med våre partnere konstruere og bygge hull- og lokke-verktøy, formeverktøy, pregeverktøy, klippeverktøy og prototypeverktøy

CAD KONSTRUKSJON

Vi produserer etter kundens tegninger, men er gjerne behjelpelig med konstruksjon i 2D og 3D. 

NETTVERK

Uansett hva du er ute etter når det gjelder industrielle tekniske tjenester - mener vi at vi kan finne løsningen for deg. En av våre styrker er at vi er strategisk plasserti et av landets fremste industriklynger.

SVEISING OG SLIPING

I sveiseavdelingen finnes det muligheter for MIG/TIG sveising. Hittil har vi ikke satset på sertifiserte sveisere, men leier inn etter behov. I vår slipeavdeling har vi enkelt utstyr for sliping av verktøy og produkter.

SØSTER- OG DATTERBEDRIFTER

VP metall AS har en datterbedrift og to søsterbedrifter. De kan blant annet tilby stansing, kapping og CNC bearbeiding av lange lengder alu. profiler

Telefon

(+ 47) 61 15 17 87

E-post

Besøksadresse

Raufoss Industripark

Bygn. 53

2830 Raufoss

Postadresse

Postboks 7
2831 Raufoss

© 2016 VP METALL AS