LINESKJØT

KONSTRUKSJON

Skjøten består av et hovedrør i aluminium belagt med eksplosiver.

For feral-liner benyttes i tillegg et stålrør over stålkjernen, som i de fleste tilfeller er belagt med et utfyllingsrør med diameter tilsvarende linediameteren. Stål-liner skjøtes med et enkelt stålrør belagt med eksplosiv. 

INDUSTRIELLE PARTNERE

Uansett hva du er ute etter når det gjelder industrielle tekniske tjenester - mener vi at vi kan finne løsningen for deg. En av våre styrker er at vi er strategisk plasserti et av landets fremste industriklynger.

TOTALGRUPPEN

Vi finner løsninger innenfor hele verdikjeden for foredling av metallersammen med bl.a. våre partnere i TotAl-gruppen. Se www.total-gruppen.no for oversikt tjenesteregister.

NCE RAUFOSS

Rett utenfor døren har vi NCE Raufoss. Norwegian Center of Expertice - Raufoss er et nasjonalt senter for lettvektsmateriale. Her har vi tilgang på laboratorietjenester, testing og verifikasjon - samt en solid partner i utviklingsprosjekter. Se www.rtim.no

ALUTECH & STIRTECH

VP metall AS har to søsterbedrifter. Den ene er Alutech AS, som har spesialisert seg på CNC-styrt langbearbeiding av aluminiumsprofiler - og også andre tjenester. Stirtech AS holder til i samme lokaler på Kolbu - deres felt er friksjonssveising

Telefon

(+ 47) 61 15 17 87

E-post

Besøksadresse

Raufoss Industripark

Bygn. 53

2830 Raufoss

Postadresse

Postboks 7
2831 Raufoss

© 2016 VP METALL AS