Eierskifte VP metall AS

Lagercrantz Group AB overtar VP metall AS

Det er inngått avtale om at Lagercrantz Group AB overtar VP metall AS.

VP metall er markedsleder innen området Eksplosjonsarmatur og har i tillegg en veletablert posisjon som mekanisk produksjonsbedrift i Raufoss Industripark på Raufoss.
 

«Vi har stor tiltro til at Lagercrantz vil bli en god eier for VP metall. For fremtiden var det viktig for oss å finne en ny eier som kan hjelpe selskapet med internasjonal ekspansjon og samtidig styrke og videreføre vår produksjon her på Raufoss. Vi tror Lagercrantz, med sin internasjonale kompetanse og langsiktige strategi, er den beste eieren for å ta selskapet videre til neste nivå» sier Tormod Bratberg.
 

''VP Metall kommer att ytterligare stärka Lagercrantz position och erbjudande inom elförbindning och elinfrastruktur. Det kompletterar Lagercrantz största verksamhet Elpress och dess produktsortiment och vi ser fin potential i VP Metalls unika kunnande inom detonationspressningar som grund för fortsatt internationell expansion.'' kommenterar Jörgen Wigh, VD och koncernchef för Lagercrantz Group.


Informasjon om Lagercrantz;
https://www.lagercrantz.com/en

11.12.2020
 

Produksjon av noen av våre egne artikler ble overført til denne cella. Effekten har bestått i stor forbedring både på kvalitet og miljø i forhold til hvordan vi produserte delene før. Operasjoner som sliping, kapping, boring og fresing utføres komplett i den nye maskina. Kvaliteten er forbedret. Tidsforbruket er redusert og kapasiteten økt. Og, ikke minst er arbeidsmiljøet inkl. ergonomi mye bedre ivaretatt.

Tilsvarende muligheter ser vi for oss at også du kan dra nytte av.

 

CNC maskin; Mazak Nexus 510C-II

ABB robot  SVIA celle.

Telefon

(+ 47) 61 15 17 87

E-post

Besøksadresse

Raufoss Industripark

Bygn. 53

2830 Raufoss

Postadresse

Postboks 7
2831 Raufoss

British flag.jpg
Norsk flagg.jpg