top of page
VP metall Jumper Terminal and Dead End on power line

ARMATUR SYSTEM

Oppnå Optimal Ytelse

Et armatur system er en skjøteteknologi som bruker implosiv energi til å koble sammen høyspentledere i stedet for hydrauliske krympere. Ved å bruke det implosive koblingssystemet er det ikke nødvendig å kjøpe, bruke, vedlikeholde, lagre eller transportere hydrauliske krympeverktøy eller dyser. Den implosive skjøteprosessen er lettere å jobbe med enn den hydrauliske krympeprosessen og gir en forbindelse av bedre kvalitet.

Materialegenskaper

Ekstrudert aluminium og aluminiumslegeringsrør brukes til å produsere aluminiumskomponentene. Derimot brukes lavlegert stål med høy utmattelsesstyrke og utmerket lavtemperaturytelse til å produsere øyeboltene og stålhylsene. Øyeboltene er smidd, og alle stålkomponenter er varmgalvanisert.

Konduktivitet og Corona Ytelse

Koblingens motstand er typisk 50 % av den for en ekvivalent lederlengde. Koblingene oppfyller kravene til varmesyklus i BS 3288, NEMA CC-3 og CSA-C57. Den glatte overflaten på kontakten sikrer overlegen koronaytelse på alle EHV-spenningsnivåer.

Korrosjonsbeskyttelse

Kompakt kompresjon gir korrosjonsbeskyttelse, og eliminerer behovet for en fyllmasse. Implosive koblinger spiller en viktig rolle i å opprettholde integriteten til overføringsledninger; de er en del av et bredere system av tiltak utformet for å forhindre korrosjon og sikre pålitelig drift av luftledninger.

Kvalitetsstandarder

Implosive koblinger har overlegen tilkoblingskvalitet på stedet sammenlignet med hydrauliske kompresjonsfittings. De implosive hylsene forblir helt rett etter implosjonsskjøting, overflaten er rund og glatt, og ermene forlenges ikke under kompresjon. Som et resultat er det ikke nødvendig med ytterligere arbeid på hylsen etter kompresjonspraksis. Dessuten er fenomenet "fuglebur" ikke-eksisterende med implosive koblinger.

VP metall Jumper Terminal production
bottom of page