top of page
VP metall Jumper Terminal and Dead End on power line

ARMATUR SYSTEM

Optimal ytelse

Med dette systemet er innkjøp, bruk, vedlikehold, lagring og transport av hydrauliske presser eller andre  kompresjonsverktøy unødvendig.

Materialer

Aluminiumskomponentene framstilles av ekstruderte rør i legert aluminium. For stålrør og øyebolter anvendes stål med spesielt høy slagseighet og utmattingsfasthet. Øyeboltene er helsmidde og alle stålkomponentene er varmgalvaniserte.

Holdfasthet og ledeevne

Strekkfast armatur, som skjøter og avspenninger, møter norske og internasjonale krav til holdfasthet. Målinger ved Elektrisitetsforsyningens Forskningsinstitutt har vist at spenningsfallet over armaturen under strekk er mindre enn 50% av spenningsfallet over tilsvarende linelengde, og temperaturstigningene i armaturen er vesentlig lavere enn i selve linen. Sykliske forsøk ifølge BS 3288 med påfølgende motstands- måling ga ingen reduksjon i ledningsevnen.

Korrosjonsbeskyttelse

Den kompakte kompresjonen gir maksimal korrosjonsbeskyttelse.

Kvalitet

All eksplosjonsarmatur har samme høye kvalitet. Skjøtene er helt rette, og de er helt glatte på overflaten og trenger derfor ingen ytterligere bearbeiding. Kompresjonen forårsaker ikke lengdeøkning av røret og derfor ikke ”fuglebur” på lina.

VP metall Jumper Terminal production
bottom of page